Tökéletességre hangolva

Esküvőszervezés

Sokéves esküvőszervezői tevékenységünk során több olyan fiatal párral találkoztunk, akik önállóan, megbízható, profi szakember bevonása nélkül akarták megoldani a Nagy Napot. Aztán lett amilyen lett. Ha pedig étteremben tartották az esküvői vacsorát, akkor csak az italfogyásra többet fizettek, mint minden szolgáltatásra és a vacsorára egybevéve.

Mi azért vagyunk, hogy igényeitekhez, álmaitokhoz és anyagi keretetekhez tökéletesen illeszkedő, teljes mértékben személyre szabott ajánlatunkkal, valamint minden részletre kiterjedő figyelmünkkel levegyünk a vállatokról minden felesleges terhet, hogy az Esküvőt Ti igazán boldogan, felszabadultan élvezhessétek. Az első megbeszéléstől az esküvő utolsó percéig személyesen felügyeljük és irányítjuk az események menetét, így garantálva Számotokra a zökkenőmentes, élménydús lebonyolítást.

„Magánemberként senki másra nem bíznám az esküvőm megszervezését, csak és kizárólag Édesanyámra. Ellenben egy örömanyának nem ez a dolga. Nagy dilemma! 2017-ben végül lezajlott a Nagy Nap, nem is akárhogyan. Édesanyámmal ketten itt is, most is tökéletes szervező párost alkottunk. Az Ő tapasztalata és tudása nélkül nem sikerülhetett volna ilyen csodálatosra az a nap és a külföldön tartott gyűrűhúzós külön ceremóniánk, valamint az azt követő buli sem. Nagyon hálásak vagyunk Neki!”

Mondj IGEN-t !

És kérd egyedi ajánlatunkat!

Tanácsadás

Mindennek az alapja. Elmondjuk nektek mire figyeljetek a helyszín, a vendéglátás, a dekoráció vagy a zenekar kiválasztásánál.

Vendéglátás

Professzionális vendéglátás több mint 20 év tapasztalattal. Vendégváró falatoktól az éjféli büféig.

Helyszín, berendezés és dekoráció

Megkeressük nektek a tökéletes helyszínt és álomszépre berendezzük.

Rugalmasság és megbízhatóság

Minden pont úgy kerül megvalósítsára ahogy terveztük!