Típus szerint a

Rendezvények lehetnek:

Kávészünet

E fogadás formája elsősorban a vendégek rövid idő alatti kiszolgálása, mely egy tárgyalás, tanfolyam, konferencia szünetében zajlik. Csekély étel és italkínálat mellett a vendégeknek lehetőségük adódik egy oldott beszélgetésre, kikapcsolódásra. Sós és édes aprósütemények, kávé, üdítők, külön igény esetén esetleg pezsgő kerül felszolgálásra. A vendéglátásnak ez a legegyszerűbb formája. Időtartama kb. 20-30 perc.

Koktél Party

E fogadási forma célja elsősorban a vendégek közötti kommunikáció lehetőségének biztosítása, valamint a helyigény minimalizálása. Büféasztal felállítására sincs szükség, így kis helyen is megoldható. Tálcáról kínált ételválasztékunk (hideg, meleg és desszert) ízlésesen dekorált kis falatkák, melyek kényelmes és zavartalan elfogyasztásához könyöklő asztalokat biztosítunk.A kínálatban általában 10 falatka – melyből általában 4 hideg, 4 meleg és 2 desszert – felszolgálásra. Ez a vendéglátási forma főétkezéseken kívüli időszakokra ajánlott – délelőtt, délután – mely során a vendégek nem az ételekre összpontosítanak, hanem a beszélgetés közben falatoznak. Italválasztéka általában pezsgő, bor, sör, üdítő, külön igény esetén coctail bárból ízletes coctailok. Időtartam kb. 1,5 – 2 óra.

Kanapé Party

Rövid, gazdaságos, gyors vendéglátási forma. Munkaebédek, sajtófogadások, értekezletek javasolt étkezési módja. Ételválasztéka: szendvicsek, ún. „kanapék” (azaz kisméretű szendvicsek), saláták, desszertek, esetleg salátabár. Italválasztéka italpultról szervírozott üdítő, kávé és tea, igény esetén alkoholos italokkal kiegészülve. Időtartama kb. 1,5 - 2 óra.

Hideg Büfé

Főétkezésnek is elfogadható bőséges ételválasztékot nyújtó esemény kedvelt lebonyolítási formája. A vendégek – szakácsaink segítségével és ajánlásával – különlegesen díszített ételszigetekről vehetik el a számukra legjobban tetsző, legvonzóbb ételeket. A díszesen terített büféasztalokról kínált ételválasztékunk villával is könnyen elfogyasztható hideg ételeket, salátákat, péksüteményeket, desszerteket, gyümölcsöt tartalmaz. Italválasztéka általában pezsgő, sör, bor, üdítő, kávé, tea, melyet a vendég az italpultról vehet el. Időtartama kb. 2 óra.

Meleg büfé

Konferenciák, kongresszusok résztvevőinek kiszolgálására alkalmas fogadástípus. Ételválasztékának köszönhetően tartalmas, ám gyors étkezést, valamint kedvező árfekvést tesz lehetővé. Menüválasztéka meleg ételekből, salátákból és desszertekből áll. Italválasztéka alkalmazkodik a rendezvény stílusához, ebben az esetben általában alkoholmentes italok kerülnek az italpultra, mint üdítő, kávé, tea, ásványvíz, de külön igény esetén természetesen alkoholos italokat is szervírozunk. Időtartam kb. 1 – 1,5 óra.

Állófogadás

Megjelenésében és tartalmában is gazdag, elegáns rendezvényforma, melyet hideg, meleg és hideg-meleg büfés ellátáshoz is ajánlunk. Vendéglétszámtól függetlenül alkalmazható vendéglátási forma, hiszen a vendégek könnyen és gyorsan juthatnak finom falatokhoz a svédasztalról, melyeket álló, ún. könyöklő asztalok mellet fogyaszthatnak el, illetve folyamatosan mozgásban lehetnek, ismerkedhetnek.

Grill és BBQ party

Szabadtéri rendezvények könnyed fogadási formája. Egyedi íz világa, és a helyszínen frissen készített ételek látványa teszi még ínycsiklandóbbá, ezért igen közkedvelt. Ételválasztéka: helyben sütött húsok, zöldségek, saláták, mártások, gyümölcsök, házi jellegű sütemények, kemencében sült kenyér. Amennyiben még felejthetetlenebbé szeretné tenni rendezvényét, úgy egész ökröt, malacot, bárányt is süthetünk. Italválasztékában borok, sörök, üdítők szerepelnek, de természetesen a házi pálinka valamint egyéb égetett szeszek is kínálásra kerülhetnek. A lehetőségek számtalansága miatt elképzeléseinek megfelelően kérje részletes árajánlatunkat.

Saját konyhai háttérrel, minőségi alapanyagokból, profi csapattal!

Válasszon minket rendezvényéhez!
Kiemelt referenciáink az elmúlt 20 évből

Referenciáink

//durugy-esemeny.hu/wp-content/uploads/2018/05/rendezvenyszervezes-logok.jpg